La calor, l’estrès, les circumstàncies laborals… són factors que alteren l’equilibri natural de la nostra flora cutània, provocant transpiracions excessives, taques a la roba i olors desagradables. Mirem d’evitar-ho!

Com funciona la suor?

La sudoració és una reacció física, vital, i un procés natural del nostre organisme per tal d’eliminar les impureses i mantenir una temperatura corporal estable. Per a regular la temperatura, el nostre cos augmenta la circulació sanguínia, activant així les glàndules sudorípares i evaporant l’excés d’aigua.

per a tot tipus de pell…

La solució als teus problemes ha de ser el desodorant que s’escaigui al teu nivell de sudoració, de manera que el seu ús, et permeti arribar al final de la jornada sense la sensació de què t’ha “abandonat”.

MUM_Deo_Woman_Brisa_75ml

Mum, t’ofereix una extensa gamma de desodorants perquè trobis aquell que s’adapta perfectament a les teves necessitats. Prova’ls i descobriràs la seva gran eficàcia!

 

Però el desodorant no ho és tot, vigila també com menges!

Tens problemes de transpiració?

El que mengem també afecta a la nostra olor corporal, és per això que t’oferim una dieta desodorant!

 

 

Aliments que ajuden

– Fruites: particularment la pinya, el mango, la guaiaba, la poma i la papaia. Millor consumir-les en dejú.

– Verdures: com l’enciam, l’api, la carxofa, les bledes, l’alfals i els espinacs. Infusions, especialment les de menta, roses, gessamí, àloe vera, llorer i til•la.

– Aigua: preferentment un parell de litres al dia. Així mantindràs actives les glàndules que produeixen la suor i eliminaràs toxines.

Aliments que NO ajuden

– Carn: l’excés de proteïnes animals afavoreix la transpiració forta. Especialment en el cas de la carn de porc i de tots els seus derivats.

– Llet: Particularment, la de vaca i cabra, que són indigestes i allarguen el procés digestiu.

– Formatge: Igual d’indigest que la llet. Els més desaconsellats per problemes de sudoració són els curats i els de tipus blau (rocafort, cabrales…)

 

Pin It on Pinterest

Share This