Bronzejar-se de manera segura? Olis amb protecció Solar

Aquest estiu, a més de les cremes solars de sempre, també podrem comptar amb olis amb protecció solar, per bronzejar-nos!

Totes sabem que els olis solars poden ajudar a posar-nos morenes abans però que són un autèntic perill per a la pell perquè per norma general, no contenen un factor de protecció solar. Ara, en canvi, amb l’arribada dels olis amb filtre, qui no pot caure en la temptació de provar els olis amb protecció solar?

Com s’utilitzen correctament els olis amb protecció solar?

Els olis solars amb protecció tenen filtres UVA/UVB, en una textura oliosa, per a una òptima protecció contra el sol i l’envelliment. A més, hidraten la pell i sublimen el bronzejat, més ràpidament i durant més temps
S’aplica el producte just abans d’exposar-nos al sol. No s’ha d’aplicar 30 min. abans com les cremes solars.

Igual que amb les cremes solars, s’ha de tenir en compte que no existeix una protecció del 100% per tant, hem de ser cautelosos i no excedir-nos amb el temps d’exposició. És essencial evitar prendre el sol durant les hores més caloroses.

No t’apliquis els olis solars a la cara! Són només pel cos!

Des de BABARIA proposen dos productes naturals que ens ajudaran a aconseguir un bronzejat, tot protegint-nos dels rajos nocius del sol: l’oli de coco i l’oli de pastanaga. Descobreix-los a la teva botiga DISPUNT més propera!

 

 

Newsletter DISPUNT

Vols rebre informació puntual de les nostres ofertes i promocións? Subscriu-te al nostre butlletí

Subscripció realitzada.

Pin It on Pinterest

Share This