Llis, arrissat, ondulat, trenes, cues, monyos, recollits… sigui quin sigui el tipus de pentinat que llueixis, una de les claus perquè es mantingui intacte durant el dia és l’ús d’una bona laca o esprai fixador però, realment saps com utilitzar-lo?
CONSELLS D’APLICACIÓ
És igual d’important aplicar bé la laca com escollir el producte adequat pel teu tipus de cabell i en funció de l’acabat que vulguis aconseguir. En el mercat trobaràs des d’esprais fixadors suaus que mantenen el moviment natural, fins a esprais de fixació forta que faran que el pentinat es mantingui intacte.

pentinatAbans d’aplicar la laca sobre el cabell, realitza una polvorització a l’aire per comprovar que el difusor no està obstruït. En cas que s’hagi taponat, submergeix-lo en aigua calenta per desembussar-lo.

Per aplicar bé la laca, és convenient polvoritzar-la a uns 30 centímetres de distància, amb moviment circulars i continus.

Si tenim el cabell fi i volem aportar-li volum, haurem d’aplicar la laca amb el cap inclinat cap avall i aplicar el producte des de l’arrel fins a les puntes. Passats uns segons, aixeca el cap, col•loca bé cada un dels flocs i fixa amb laca el pentinat final.

Si vols mantenir el cabell llis durant més temps, el secret és polvoritzar la laca en una pinta i pentinar-te amb ella cada un dels flocs del teu cabell.

Consell de l’expert! “… no abusis de l’ús de la laca! Un excés farà que el cabell pesi més i s’embruti amb més rapidesa.”

Newsletter DISPUNT

Vols rebre informació puntual de les nostres ofertes i promocións? Subscriu-te al nostre butlletí

Subscripció realitzada.

Pin It on Pinterest

Share This